TAM Consulting                                                                   info@tamconsulting.hu                                                                   

IT business analyst szolgáltatás

 

Cégünk nagy hangsúlyt fektet az üzleti folyamatok és az azt kiszolgáló IT háttér összhangjának megteremtésére. Abban az esetben, ha egy vállalat amellett dönt, hogy egy adott üzleti folyamat támogatására egy külön az erre a célra létrehozott alkalmazást fejleszt akár belső, akár külső erőforrások igénybevételével, nagy terhet vesz magára. Az ilyen fejlesztések nagy lehetőségeket, de nagy kockázatokat rejtenek magukban. A tervezett idő- és költségkeret túllépése szinte minden esetben bekövetkezik, az igazi kérdés csak annak a mértéke.

 

Cégünk abban tud segítséget nyújtani, hogy interfészként működik a rendszer fejlesztői és jövőbeni használói között; az üzleti folyamatokat fejlesztői nyelven fogalmazza meg - egyértelműsít - míg a felhasználóknak segít a folyamatok tervezésében, figyelembe véve az IT fejlesztéssel elérhetővé váló lehetőségeket.

 

Aki részt vett már ilyen jellegű munkában biztosan találkozott már hasonló reakciókkal a projekt végéhez közeledve: „Ennek nem így kellene kinéznie/működnie.” „Ez a funkció miért nincs benne?” „Ennyibe kerül és még ezt sem tudja?” Célunk, hogy ilyen jellegű észrevételek ne merüljenek fel és a megrendelő az elvárt időben az elvárt költségszinten használatba tudja venni azt az eszközt, mely legjobban támogatja üzleti folyamatait.